Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» 45 Automatic For 3D Wallpaper
» Colin Mcrae Rally
» NTVMSNBC Haber Geldi Servisi
» Free Harry Potter Screensaver
» KeyWallet
» SpywareStopper
» Asian Beauties 2 Screensaver
» Ambar Takibi Programi
» Harun Yahya Ekran Koruyucu
» Extra Drive Creator Basic Edition
» Hakan Sukur Ekran Koruyucusu
» Photo Frame Maker
» SuperRam
» TeknoAsistan Abone Su Tup Bayi Takip
» Men In Black
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

Color7 Music Editor 4.1
Color7 Music Editor ses dosyalari uzerinde gelismis duzenleme secenekleri sunan guclu ve kolay bir ses kayit ve duzenleme yazilimidir. Ses dosyalari uzerinde acma, duzenleme, efekt verme, CDye yazma vb. duzenlemeeri yapabilirsiniz. Programin ozelliklerini daha detayli incelemek istersek: 1- Ses Dosyalari uzerinde acma, yaratma ve herhangi bir formatta diske kaydetme seceneklerini uygulayabilirsiniz.2- Ses akis diyagramini gelismis yakinlastirma ve uzaklastirma (Zoom In, Zoom Out) seceneklerini kullanarak goruntuleyebilirsiniz.3- CD, DVD ortamlari, kaset calar, MP3 calar, Uzun Calar (Long Play), TV, internet konusmasi, internet radyo ve muzik akislari, Windows Media Player, Real Player ve mikrofon vb. coklu ortamlardan ses verilerini yakalayabilir ve kaydedebilirsiniz. 4- Kesme, yapistirma, dosyadan yapistirma, sessiz bolumleri atma, dosyadan ses katistirma gibi ustun duzenleme ozelliklerini kullanarak ses dosyalarinizi duzenleyebilirsiniz.5- Duzenlemek uzere actiginiz ses dosyalariniza Solam (Fade), sikistirma, gecikme (delay), yanki, ters sarma, normallestirme, ters cevirme, parlama ve titreme gibi efektler ekleyebilirsiniz.6- Ses dosya formatlari arasinda donusturme yapabilirsiniz.7- Ses doyalariniza Yazar adi, Telif hakki, sarkici, baslik vb bilgileri ekleyebilirsiniz.Kisaca ozetlemek gerekirse Color7 Music Editor programi ses duzenleyici programlar arasinda pek taninmamasina ragmen 34.95 $lik fiyatiyla boyundan buyuk isler gerceklestirebilen nadir programlardan biri. Ustelik cok hos bir kullanici arayuzu var. 30 gun boyunca ucretsiz deneyebileceginiz bu surumde kaydetme secenegi devre disi birakilmis.
Programı Üreten : Color7 Technology
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: : 4.1
Dosya Boyutu : 7.23 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Muslumanlara Atilan Iftiral
CM 4 Enhancement Pack
Flash Saver
NetPeeker
Adobe Reader Speed-Up
Clrmame Pro
Instant Document Search
Swf2Avi
smallWare Solitaire Free
SyTinem
Tapinak Sovalyeleri
FixCRed
Face-OP
SwitchBlade
Pdf Donusturucu doPDF 5.0.2


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi