Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» Opera 9.20 (Mac OS)
» Digital Pen
» SWiSHpresenter (Beta)
» A.Paper
» Kazaa Media Desktop 3.2.5
» Wiagra Video Joiner 3.1
» RamCleaner V5.1
» Magical Glass
» VirIT EXplorer Lite Anti-Virus & Anti-Spyware
» ReaCompressor
» Atlantis Sozluk
» Top Style Lite
» Elecard MPEG-2 Decoder And Streaming Plug-in For WMP
» File Projector
» PyPE
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

Lord of the Rings, The Battle for Middle Earth II Demo
Lord Of The Rings, The Battle For Middle Earth oyununun devasa buyuklukteki yeni demosu nihayet cikti. Eski surumu ile filmindeki basarisini daha da pekistiren LOTR, ikinci surumu ile daha fazla heyecan vaadediyor. Elf, Cuce veya seytani yaratik irklari olarak filmdeki tum irklari kullanabildiginiz LOTR 2 ile filmde gormediginiz Dol Guldur, Mirkwood ve Sisli Daglar gibi bircok yeni mekanda da savasabiliyorsunuz. Ustelik LOTR 2nin getirdigi yenilikler sadece mekanlar ile de sinirli degil. Oyunda daha da guclu silahlar, yeni yetenekler, ejderhalar, patlayan volkanlar ve yine yenilenmis muhtesem grafikler de mevcut. EA firmasinin yapimina verilen oyun icin firma gercekten de siki bir calisma yapmis. Demo surumunun bile bir DVD boyutunda olmasi adeta bunun bir gostergesi.Dikkat edin. Daha cok guc daha cok kontrol gerektirir. Simdi dusmanlariniz da sizin kadar guclu ve sizin kadar kontrolluler. Ordulariniz karanlik Mordora karsi koyabilecekler mi yoksa ilk savas sadece bir baslangic miydi? LOTR 2, fantastik dunyasina katilmaniz icin sizleri bekliyor...Oyunun gelismis ozellikleri : Yeni irklar, kahramanlar, kitap ve filmden savas sahneleri Tum dunya irklarininin yaninda elfler, cuceler ve goblinler ile de oynayabilme Kuzey savasini tamamladiktan sonra orjinal filminde bile olmayan yeni macera ve yerleri goruntuleyebilme Tamamen ozellestirilebilir komut ve kontrol sistemi Tamamen ozellestirilebilir kaleler ve surlar olusturup kendi garnizonunuzu da yaratabilme Tamamen ozellestirilebilir karakterler olusturabilme Yenilenmis yapay zeka ile kesinlikle gercekci savaslar Tamamen ozellestirilebilir savas taktikleri Haritalarda herhangi bir yere istediginiz bir yapiyi kurabilme serbestligi Yeni savas zekasi destegi ile savaslari oynamadan simule edebilme Ordunuzu donanma ile de guclendirip kara yaninda deniz savaslari da yapabilmeDemo surumunde neler var : Oyunun bu buyuk demosunda sadece tekli oyuncu kipi bulunuyor. Yeni irklarin tumu ile oynayabiliyorsunuz ve Withered Heath ile Harlindon adli 2 buyuk harita secenegi sunuluyor. Oyun, sorunsuzca calisabilmesi icin en az 2 GB bos alan, 2 Ghz islemci, Geforge FX ekran karti ve 512 MB hafiza gerektiriyor.
Programı Üreten : Electronic Arts
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: : Demo
Dosya Boyutu : 1.36 Gb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Blackjack Gold
CoffeeCup Firestarter
Active Keyboard
Battery Monitor
3D Matrix Screensaver
FixHapTime
Window Washer
Chicken Invaders 2
All Sound Recorder XP
Screen Paver
FIBS Firebird-Interbase Bac
Custom Addressbook
Ashampoo UnInstaller Suite
Kolay WAP!
Uyelik Sistemi PeHePe 5.1


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi