Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» Awbackup
» Xml Spy
» LetUknow
» Natural Fawn Killers
» Capture Text
» Evrimcilerin Yanilgilari
» Ruya Sudoku
» Robo-FTP
» Autorun Architect
» ICQ File Share
» Yapi Kooperatifi
» CD To HTML
» Ri-Mer Otelci
» Sabit Kiymetler Programi 1.0
» Johnny Castaway
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

Naomi 3.2.90
Naomi bir internet filtreleme programidir. Cocuklarinizi internette zararli icerikten korumak istiyorsaniz kesinlikle kullanmaniz gereken bir programdir. Naomi devamli olarak tum internet baglantisini takip eder. Cocuklari erisilebilir uygunsuz icerikten (siddet vahset, pornografi ve erotizmden; uyusturucu, kumar oyunlari, terorizm, nefrete yoneltici hakaret, kufur tasiyan ve bunlara yonelten siteler) korur. Diger filtreleme yazilimlari gibi listesinde barindirdigi yasakli internet sitelerini taramaz. Bunun yerine ziyaret edilen tum sitelerdeki icerigi (resim, yazi) surekli kontrol eder. Boylece daha etkin bir koruma saglamis olursunuz.Diger OzellikleriCoklu dil destegiDosya paylasim programlarini engelleyebilir ve bu progralardan gelebilecek icerigi kontrol eder.Sifre koruma ozelligi vardir.Dusuk internet hizi olan baglantilarda da rahatlikla kullanabilir.Internet hizinizi azaltmaz ve sistem kaynaklarini fazla kullanmadigi icin bilgisayarinizi yavaslatmaz.Ayrica uretici sitesinden indirilebilecek eklentiler sayesinde ozelliklerini genisletebilirsiniz.Turkce kullanim klavuzuna ulasabilmek icin lutfen buraya tiklayiniz.Eklentiler:No Tray Icon plugin: Sistem cubugundaki program simgesini gizlemek icin bu eklentiyi indirip kurabilirsiniz.ImageSearch plugin: Programin resimleri de tarayip filtreleyebilmesini istiyorsaniz bu eklentiyi kurmaniz gerekmektedir.Myspace plugin: Myspace sitesi 14 yas ustu icindir. Bu eklenti ile bu siteye erisimi kisitlayabilirsiniz.Not:Eklentileri kurabilmeniz icin programin sisteminizde kurulu olmasi gerekmektedir. Programi kurup, bilgisayarinizi yeniden baslattiktan sonra eklentileri kurmalisiniz.
Programı Üreten : Radiant Morning
Yazılım Lisanı : Turkce
Programın Versiyonu: : 3.2.90
Dosya Boyutu : 1.4 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Easy Satis
Crusaders Of Space: Open Ra
Ulead DVD Player
Tekel Bufe Programi YTL
Internet Explorer
Kupaj
Homeserver Mobile Edition
TreePad Business Edition
MakeFaces
EnoLogic NetFilter Home
Football Browser
Magnifixer
Warez P2P Client
Super Ad Blocker
Ey Dsl! 1.0


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi