Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» Icon Edit2
» PDF Creator
» AlbumDIY
» A Christmas Tree Screensaver
» MixVibes Pro
» Album Creator Lite
» HijackThis
» Hearts Aflutter
» K-3D
» PSP Sigorta Acente Programi
» Teknik Servis Programi
» Playstation Cafe Otomasyonu
» TweakNow RegCleaner Professional
» RegKey Backup
» Redisruption
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

VirIT eXplorer Lite Anti-Virus & Anti-Spyware 6.1.74 6.1.74
VirIT eXplorer Lite Anti-Virus & Anti-Spyware viruslere, casus yazilimlara ve diger zararlilara karsi koruma saglayan bir guvenlik yazilimidir. Sahip oldugu gelismis tarama ozellikleri ile her turden zararliyi tanimlama ve temizleme ozelligine sahip olan yazilim, sistem uzerindeki her alani en ince noktasina kadar tarayabilmektedir. Sezgisel tarama destegi dahi bulunan yazilim bu sayede bilinmeyen zararlilari da algilayabilmektedir. Zamanlama ozelligi ile istediginiz bir gun ve saatte yazilimin kendiliginden tarama yapmasini saglayabilirsiniz. Zararlilardan dolayi bozulan Internet Explorer icin tamir etme imkani sunan yazilim bir de islem yoneticisine sahiptir. Bu yonetici ile etkin olarak calisan uygulamalari denetleyebilirsiniz. Tutulan gunluk kayit dosyalarini inceleyebilir yapilan islemler hakkinda bilgi alabilirsiniz. Yazilimin Genel Ozellikleri Sisteme yapilan Izinsiz girisleri gercek-zamanli tespit etme Kullanici dostu arayuzu ile kolay kullanim Virus bulasan tum alanlari temizleme: disket surucu, dosyalar, internetten yuklenen veriler, ftp alanlari, ag ortami Makro virusleri tanimlama Yeni surumu ile sezgisel tarama ozelligine sahip olarak henuz tanimlanmamis zararlilari da tespit edip engelleyebilme Internet Explorer tamiri Islem yoneticisi ADS stream adli dosya eklentilerini tarayip temizleyebilme Baslangic uygulamalarini denetleme Internet uzerinden kolay guncelleme Yazilimin Tarayip Temizleyebildigi Zararlilar Virusler Internet Solucanlari(Worm) Truva Atlari(Trojan) Arka Kapidan Sisteme Sizan Araclar(Backdoor) Gizli Numara Ceviriciler(Dialer) Casus Yazilimlar(Spyware) Reklam Yazilimlari(Adware) Tarayici Hack Aracclari(Hijacker) Kotu Niyetli Yazilimlar(Malware) Not: Yazilimi 30 gunluk deneme suresinin ardindan kullanabilmeniz icin 30 dolar odeyerek satin almaniz gerekmektedir.
Programı Üreten : http://www.tgsoft.it/
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: : 6.1.74
Dosya Boyutu : 2.0 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Jewel Quest
Mepro Sayi Bulma
Uplink : Hacker Elite
TweakNow RegCleaner Profess
Kerio WinRoute Firewall
Flash2X Screensaver Builder
WebcamPublisher
Surecom EP-9320 Pci Wireles
Instant Icon & Cursor
OneNote Key
DzSoft PHP Editor
T-Bank
Half-Life® 2 Skin for Wind
MyDesign Haberci
Anachronox


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi