Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» Symantec Mydoom/Novarg Virus Temizleme Araci
» Bird Hunter
» Fish Aquarium 3D Screensaver
» Burobil
» MessLess Collector
» Free Harry Potter Screensaver
» FreeUndelete
» QTag
» Bannershop GIF Animator 5.1.1
» LimeWire Basic
» River Past Video Cleaner Pro
» Acronis True Image Enterprise Server
» Theme Hospital
» Elecard MPEG-2 Decoder And Streaming Plug-in For WMP
» Capurnum Islands For 3D Wallpaper
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

CariPusula 4.12
Stok, Fatura, Irsaliye, Siparis, Teklif, Cek - Senet, Doviz, Banka, Seri Numarasi, Ariza Takibi, Garanti Takibi, Teknik Servis, Reyon, Depo, Kasa, Muhasebe, Plasiyer, Personel, Genel Gider, Barkod Okuma ve Basma, Coklu Birim Destegi, Coklu Barkod, Adres Etiket, Taksitlendirme, Prim Sistemi, Menu Yonetim ve Administrator Yapisi Gibi Daha Bircok Modulu Bir Arada Barindiran CariPusula Ticari Entegre Sistemiyle Isleyisleriniz Daha Rahat ve Kolay Olacaktir. Her Bir Fatura, Tahsilat ve Odeme Islemi Icin Ayri Doviz Kuru Belirleyebileceginiz CariPusula Ile Doviz Problemlerinize Artik Bir Son Verebilirsiniz. Stoklarinizi Seri Numarasina Gore Takip Edebilme Olanagini Veren CariPusula Sistemiyle Garanti Takiplerinizi Rahatlikla Yapabilir. Bir Ust Versiyonu Olan Turev Ile SQL Server ve Oracle Gibi Buyuk Veri Tabani Sistemleriyle Calisma Olanaginida Bulabilirsiniz. Drag and Drop Destekli Fatura ve Rapor Ayarlamalariyla Kendi Isteginize Gore Ciktilar Olusturabilir veya Rapor Hazirlama Moduluyle Makrolar Yazabilirsiniz. Ayrica Log Tutabilme Ozelligi Sayesinde Islemlerin Hangi Kullanici Tarafindan Yapildigini Takip Edebilirsiniz. Her Bir Kullanici Icin Sisteme Erisim Yetkileri Verebilirsiniz. Stoklari Gruplayabilir, Marka ve Modellerine Gore Ayirabilirsiniz. Genis Raporlama Secenekleri Sayesinde Istediginiz Rapora Rahatlikla Ulasabilirsiniz. Ayrica Ust Versiyonu Olan Turev Sistemini Ticari Isletmenizin Yonetim ve Isleyis Sistemine Gore Yeniden Yapilandirma Secenegini de Bulabilme Imkanina Sahipsiniz. 2005 Yilinda YururlugeGirecek Olan YTL Uygulamasina da Uygun Olan Cari Pusula ve Turev Programiyla Isleyisleriniz Daha Rahat ve Kolay Olacak.
Programı Üreten : EMAN YAZILIM
Yazılım Lisanı : Turkce
Programın Versiyonu: : 4.12
Dosya Boyutu : 7.63 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Microsoft RPC Buffer Overru
Alarmset
ScreenVirtuoso
A2 - KAPAT.EXE
trx recorder
Chimer
Midi Piano
SuperEKart
BillingTracker Pro
FontCard
DietMP3
Visual Basic Egitimi
Internet Business Promoter
Morpheus
SongsToCD Ripper/Player/Bur


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi