Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» Smart WAV Converter
» Save Keys Gold Edition
» Damn Small Linux
» Agent Reader
» ETrust AntiSpam
» Ulead Visual Studio
» Shoot The Messenger
» Cool Find
» Ringtone Converter
» Network Stumbler
» Total Player
» FlasKMPEG
» AVG Anti Rootkit 1.1.0.42
» BombJack
» Evrak Takip Programi
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

Full Spectrum Warrior: Ten Hammers Demo
Takim tarzinda, yuzde yuz gercekcilige sahip, gercek zamanli bir savas taktigi oyunu denemek istermisiniz?Counter Strike tarzini seven tum oyuncularin Full Spectrum Warrior serisinin yenisi de hoslarina gidecek. Bu bolumde takim lideri olarak ekibinizi yonetecek, saldiri ve kurtarma gorevlerini tamamlamaya calisacak, 12nin uzerinde tekli ve onlarca harita uzerinde de coklu oyun imkanini bulacaksiniz. Tamamen gerceklerinden birebir modellemeler ile taranan silahlar, kullanabileceginiz yuksek teknoloji urunu ekipmanlar ve gerek saldiri, gerekse de korunma amacli kullanilabilecek motorlu tasitlar sizin askeri dehaniz tarafindan kullanilmayi bekliyor...Full Spectrum oyununun ayrintili ozellikleri : Coklu oyuncularla beraber de savasabilme keyfi Birebir gorevlerin yaninda takim liderliginizi de olcebilen detayli oyun seviyeleri Amerikan, Birlesmis Milletler ve dunya savas birimleri gibi bircok unlu takim ile oynayabilme imkani Motorlu tasitlari da kullanabilme imkani Savas destek tasitlarinin da kulanilabilmesi ile gercekci bir dunya Etkilesimli cevre birimleri ile bir bomba patladiginda yokolan siperler, yanlis bir atis yaptiginizda seken kursunlar ve serseri bir mermi ile kirilip elinizi kesebilen camlar gibi gercekci unsurlar Taktik avantajinizi arttirmanizi saglayan gelismis taktik planlama sistemiNot : Oyunu tum gorselligi ile calistirabilmek icin en az 1.5 Ghz islemciniz, 256 MB hafizaniz, Geforge 4 ekran kartiniz ve 500 MB bos surucu alaniniz olmasi tavsiye ediliyor.
Programı Üreten : Pandemic Studios
Yazılım Lisanı : Ingilizce
Programın Versiyonu: : Demo
Dosya Boyutu : 418 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Typograf
Ankara English Fast Sozluk
Inet-Researcher
Virtual Pascal
a-squared (a²)
EarthLink Toolbar 2005
TurkSA Uretim - Expert
brainwave
LogoTurk 1.01
Recover My Photos
PopupDummy!
Avery DesignPro
Custo
Ultimate Boot CD
Mask Surf Lite


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi