Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Gerekli Araclar > MyPhoneExplorer 1.5.9 1.5.9 ucretsiz
MyPhoneExplorer 1.5.9 1.5.9 ucretsiz
MyPhoneExplorer, bilgisayar basinda cep telefonunuzu kontrol etmenizi saglayan, cok kullanisli buldugumuz bir program. Programin amaci; cep telefonunuzu elinize almadan, cep telefonunuzla yapabileceginiz hemen hemen her isi bilgisayar uzerinden yonetmek. Bu programin simdiye kadar karsilastigimiz benzeri programlardan ustun oldugunu kabul etmemiz lazim. Cunku programin piyasadaki diger rakiplerine gore daha cok ozelliigi var ve kullanimi oldukca rahat.

Programin Ozellikleri: ● Bilgisayar uzerinden, cep telefonunuzun rehberindeki numaralara arama yapabilme ● Cep telefonunuzdaki butun rehber kayitlarini bilgisayar uzerinden gorebilme ● Cep telefonunuzdan yaptiginizdan aramalari, cevapladiginiz aramalari ve cevapsiz aramalari ayrintili bir sekilde gorebilme ● Bilgisayariniz uzerinden cep telefonunuzdaki ajandayi kontrol edip yeni gorevler ekleyebilme ● Alarmi istediginiz sekilde ayarlayabilme ● Cep telefonunuz uzerinden SMS gonderip alabilme, mesaj taslagi olusturabilme ● Dosya transferi yapabilme ● Profilinizi degistirebilme ● Cep telefonunuzun ne kadar sarji kaldigini ve ne kadar enerji harcadigini gorebilme ● Kategorilere ayrilmis bicimde hafizanin ne kadar kaldigini gorebilme

Telefonun SMS gonderme ozelliginden bahsedecek olursak sunu soylememiz lazim: Program SMS'leri ucretsiz gondermiyor. SMS'ler telefon uzerinden normal gonderdiginiz gibi gidiyor. Ayrica arama ozelligi de bu mantiga gore calisiyor. Yani rehberdeki bir kisiyi bilgisayarinizdan aradiginizda bu arama yine cep telefonunuz uzerinden oluyor.

Programin arayuzunun cok kullanisli oldugunu belirtmemizde fayda var. Zira programi ilk kullaniminizda bile zorluk cekmeyeceksiniz. Ayrica programin orjinal dili Ingilizce olsa da, programi yuklemeden once, dil secimini yaparken Turkce secenegini tercih edebilirsiniz.

Ayrica, programi calistirabilmek icin sisteminizde Visual Basic 6 kurulu olmalidir.

Not: Servisi kullanabilmeniz icin cep telefonuyla bilgisayari birbirine kabloyla ya da bluetooth yardimiyla baglamaniz gerekmektedir. Bluetooth ile bilgisayar ile cep telefonunuzu Serial Port yardimiyla baglamalisiniz.

Not2: Program esas olarak K700,K750,K800 telefonlari icin uretilmistir. Ama Symbian tabanli P serisi ve M600, W950 haric tum Sony Ericsson modelleriyle programi kullanabilirsiniz.


Program Yapımcısı: FJ Software
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 1.5.9 ucretsiz
İndirme Boyutu: 2.45 mb Kb
İndiren Sayısı: 1316

MyPhoneExplorer 1.5.9 1.5.9 ucretsiz İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi