Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Gerekli Araclar > Namaz Hocasi 1.0 Ucretsiz
Namaz Hocasi 1.0 Ucretsiz
Namaz Hocasi, namazin nasil kilinacagini ve abdestin nasil alinacagini ayrintili bir sekilde gosteren bir program. Ozellikle bu konuda arada takildiginiz bir nokta olursa bu program sayesinde o noktayi ogrenebilirsiniz.

Program; rukudan secdeye kadar namazin bircok bolumunun nasil kilinacagini anlasilir ve ayrintili bir dilde acikliyor. Ustelik bu bolumlerin nasil kilinacagini gosteren resimler de mevcut.

Programda, ozellikle bir bolum aciklanirken uzerinde oldukca duruluyor. Ornegin rukunun nasil olacagi ve rukunun kalkisinin nasil olacagi bolumlerle ve resimli olarak aciklaniyor.

Ayni sekilde abdest alimina baktigimizda yine anlasilir bir aciklama ile karsilasiyoruz. Ayrica bu bolum de resimlerle zenginlestirilmis.

Not: Yukaridan indireceginiz surum, Sony Ericsson, Nokia ve Samsung ile uyumludur. Programin Siemens ile uyumlu surumunu buradan http://salute.110mb.com/dosyalar/NamazHocasi_SIE.zip Motorola ile uyumlu surumu ise buradan http://salute.110mb.com/dosyalar/NamazHocasi_MOT.zip indirmeniz gerekmektedir.


Program Yapımcısı: Mobilexa
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 1.0 Ucretsiz
İndirme Boyutu: 175 Kb Kb
İndiren Sayısı: 1296

Namaz Hocasi 1.0 Ucretsiz İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi