Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Gerekli Araclar > kaspersky internet security 6.0.2.621 6.0.2.624
kaspersky internet security 6.0.2.621 6.0.2.624
gunumuzde pc lere karsi tehditler gittikce artan sayida ve cesitlilikte oldugu gorulmektedir. internetteki siber suclular iyi bir sekilde organize olurlar ve pc?leri birlesik tehditlerle hedefleme egilimindedirler. pc?nizi tam olarak korumak icin artik tek basina bir antivirus cozumu yeterli olmamaktadir.

kaspersky internet security 6.0 bilgisayarinizi virusler, hacker?ler, adware, spam ve casus yazilimlar dahil internet tehditlerinin tamamindan korumak icin tam bir entegre cozumdur.

tum internet tehditlerinde entegre koruma guncellestirilmis antivirus teknolojileri kisisel kalkan spam?dan ve sahte web sitelerinden korunma anlik veri tabani guncellemeler Ucretsiz teknik destek ana Ozellikler gercek zamanda email, internet trafigi ve ag baglantilari dahil tum veri akislarinin izlenmesi viruslerden, truva atlarindan ve solucanlardan korunma casus yazilimlar, adware ve diger potansiyel dusman programlardan korunma kotu amacli yeni programlara karsi proaktif savunma ag saldirilarindan ve sistem soygunlarindan korunma acilan pencerelerin ve bayraklarin bloke edilmesi bilgisayarinizdaki kotu niyetli programlar tarafindan yapilan degisikliklerin geri alinmasi sahte web sitelerinin linklerinin bloke edilmesi egitilebilen spam filtrasyon sistemi

Ustelik kaspersky Internet security artik vista desteklidir. turk3 editorleri tarafindan tavsiye edilen mukemmel bir programdir.


Program Yapımcısı: kaspersky lab
Program Lisanı: Ingilizce
Versiyonu: 6.0.2.624
İndirme Boyutu: 22.70 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1311

kaspersky internet security 6.0.2.621 6.0.2.624 İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi