Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Grafik Duzenleme > ASCII Art Generator 3.2.4.4 3.2.4.4 kisitlamali
ASCII Art Generator 3.2.4.4 3.2.4.4 kisitlamali
ASCII Art Generator ile resimlerden ASCI (harf, sayi ve sembollerle yapilan grafik calismasi) calismalar yapabilirsiniz. Renkli ya da siyah beyaz bir resmi hizli ve kolay bir sekilde ASCII bicime donusturebilirsiniz. Eglenceli, hos, etkileyici calismalari ASCII karakterlerle olusturabilirsiniz. Bu sayede kendinize has farkli grafik calismalar yapabilirsiniz. Sevdiklerinize, arkadaslariniza ya da surpriz olarak bir yere vermek amaciyla boyle degisik calismalar yapabilirsiniz.

Programin kullanimi ve ayarlari da zor degil. Programi calistirdiginizda karsiniza gelen ekran uzerinde bulunan 'Convert Image/Resmi donustur' kismindan 'Browse' butonuna tiklayip, resim secimi yaptiktan sonra, cikti bicimini de secip (HTML, resim, RTF ya da ASCII) 'Start Conversion' butonuna basmaniz yeterli olacaktir. Resim calismaniz secmis oldugunuz cikti tarzinda ASCII bicimine donusturulur.

Ayrica donusturme secenekleri icin yazi tipi, boyutu, arkaplan rengi, satir boyutu, metin tarzi, hiza ve HTML basligi gibi cesitli secenekler de kurabilirsiniz.

'Tree Draw' bolumunde ise kendi cizimlerinizden olusacak calismalar yapabilirsiniz. Kalem, silgi, karakterlerden olusan pencere icinde kaleminizle istediginiz yaziyi yazabilir ve resmi cizebilirsiniz. Daha sonra bu calismayi metin dosyasi olarak (TXT) kaydedebilirsiniz.

Kisitlama Program demo surum oldugu icin bazi ozellikler kapalidir. Yapmis oldugunuz ASCII calismayi kaydedemezsiniz

Programin tam islevli lisansli fiyati ise 29.95$'dir.


Program Yapımcısı: EasePhoto
Program Lisanı: Ingilizce
Versiyonu: 3.2.4.4 kisitlamali
İndirme Boyutu: 675 Kb Kb
İndiren Sayısı: 1336

ASCII Art Generator 3.2.4.4 3.2.4.4 kisitlamali İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi