Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Internet > Ad Aware 2007 Beta 5 2007 Beta 5
Ad Aware 2007 Beta 5 2007 Beta 5
Ad-Aware dalinda odul kazanmis, ucretsiz (kisisel kullanim icin), coklu zararli icerik (Trojan vb.. zararli programciklar) bulma ve silme ozellikli, zengin yardim icerigine ve urun destegine sahip bir Ad/Spyware Engelleyicisidir.

Bu program ile sistem hafizanizi, kaydinizi, sabit, cikartilabilir ve optik suruculerinizi tum bu zararli programlara ve reklamlara karsi taratabilir ve ustun tarama ozellikleri ile sorunsuz ve guvenli bir sisteme sahip olabilirsiniz.

Internet ve Ag ortamindaki guvenliginizi Ad-Aware programina birakin. Yeni gelismis ozellikleri ile isini en iyi bicimde yapacagina emin olabilirsiniz.

Programin ozelliklerine bir gozatacak olursak:

* Yeni Sifreli Ayarlari ile 3.Parti yazilimlarin kaldirma islemlerine karsi tam koruma (Bazi programlar Ad-Aware programini bilgisayariniza yuklendiklerinde otomatik olarak kaldirabiliyorlardi) * Tarama Motoru Gelistirmeleri (DLL dosyalari ve hafiza uzerinde de yeni CSI Motoru ile ustun tarama) * Genisletilmis Kayit Taramasi (Coklu Kullanici Kayitlari taramasi, Olasi trojanlara karsi da tarama, Oldukca hizlandirilmis uygulama) * Genisletilmis Surucu Taramasi (NTFS sistemleri taramasi, CAB dosyalari taramasi, Daha kucuk referans dosyalari ve hizlandirilmis uygulama) * Kullanici Ara Birimi Yenilikleri (Ozel Temalar Destegi, Daha Cok Ozellestirilebilir Eklenti Destegi, Cevrimici TAC veritabanina erisim) * Cok Sayida Yeni Kucuk Ayar Destegi (Tweak Ayarlarindaki bircok yeni ozellik) * Kayit Dosyasi Yenilikleri (Daha fazla detay ve referans dosyasi icerigi gosterilmesi)

Ad-Aware 2007 Beta 1 ile gelen yenilikleri ise :

# Tamamen yenilenmis tarama motoru # Gelistirilmis kod bulma sistemi # Gelistirilmis veritabani # Yenilenmis kullanici arabirimi # Otomatik guncelleme destegi # Ad-Watch yenilikleri # Adres dosyasi duzenleme araci # Coklu tarayici destegi (IE, Firefox ve Opera tam olarak desteklenmektedir) # Sistem kurtarma kaydi olusturabilme ozelligi

*** Ad-Aware programinizin son zararli programciklara karsi da tam savunma yapabilmesi icin guncel referans dosyasi surumlerini takip etmeyi unutmayin.

Editor Notu : Programin tum zararli icerikleri temizlemesi icin DAIMA guncel referans dosyalarini kullanmaya ozen gostermeniz ve yuzeyel tarama degil kapsamli tarama yapmaniz gerekiyor. Yapisi geregi Ad-Aware bir virus temizleme programi degil. Bu program bir Ad/Spy temizleyicisi. Yani bilgisayarinizi tamamen korumaya almak icin muhakkak guncel bir virus programi ve guvenlik duvari ile beraber calistirilmasi sart. Yine de Ad-Aware turunun en iyileri arasinda bulunuyor ve Guncel bir Antivirus yazilimi ile beraber calistirildiginda, bilgisayarinizin korunmasini ve temizligini rahatca devredebileceginiz, oldukca basarili bir yazilim. Henuz Beta asamasinda olan 2007 surumu, farkli tarayicilar ve Windows Vista ile birlikte kullanilabilmesi imkani tanimakta. Ancak sadece 4 gun kullanima izin vermesi ve henuz dil destegi sunulmamis olmasi ile islevsel olarak kullanilabilecek gibi gozukmuyor. Yine de yapimci firmanin Ad-Aware'i nasil gelistirecegi ile ilgili oldukca fazla fikir vermesi ile mutlaka gozatmanizi onerecegimiz bir surum bu.


Program Yapımcısı: Lavasoft
Program Lisanı: Ingilizce
Versiyonu: 2007 Beta 5
İndirme Boyutu: 13.1 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1297

Ad Aware 2007 Beta 5 2007 Beta 5 İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi