Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Internet > Advanced Pic Hunter 2.2 demo
Advanced Pic Hunter 2.2 demo
Internetten resim innDirme, arama ve goruntulemek icin kullanabileceginiz bir programdir. Internette bircok web sitesi ve binlerce resim mevcut. Bir sitede buldugunuz resimleri tek tek innDirmek epey zaman alacak bir durumdur.

Advanced Pic Hunter ile resimleri cok daha hizli ve kolay bir sekilde bilgisayariniza innDirebilirsiniz. Program, yazmis oldugunuz adrese erisir, web sitesini analiz eder ve ardindan tanimli resim turlerini (GIF, JPG) web sitesinden innDirir. Programa sadece is vermek yeterli; siz baska islerle ugrasirken o resimleri indirmeye devam eder.

Karisik ve detayli ayarlari da olmadigi icin rahat bir sekilde kullanilabilir. Programin kaydetmis oldugu resim dosyalarina kendi klasorunden erisip buradan duzenlemeler yapacaginiz gibi, indirme ekranindan da kopyalama, silme, tasima islemlerini yapabilirsiniz. Program BMP ve JPEG resimleri arasinda donusturme islemi de yapabilir.

Eger vekil sunucu kullaniyorsaniz, vekil sunucu destegi sayesinde gerekli yerlere bilgileri girdikten sonra arama islemi yaptirabilirsiniz. Ayrica dosya boyutunu 'min-maks.' degerleri kurup sadece o olcudeki resimlerin indirilmesini de saglayabilirsiniz.

Programi acip uste bulunan 'Ad kaydet' kismina calismanin adini; altta bulunan 'Adres' kismina da arastirma yapacaginiz sitenin adresini yazip 'Ara' butonuna bastiginizda, arama islemi baslatilir. (Eger bilgisayarinizda guvenlik duvari programi varsa, bu programin internete cikmasina izin vermelisiniz.)

Kisitlama Bu demo surumudur ve tek aramada sadece 49 resim arayabilir.


Program Yapımcısı: Aleadsoft
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 2.2 demo
İndirme Boyutu: 420 Kb Kb
İndiren Sayısı: 1303

Advanced Pic Hunter 2.2 demo İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi