Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Internet > E-mail Tarantula 1.01
E-mail Tarantula 1.01
E-mail Tarantula, profesyonel e-posta cikarma aracidir. Uygulamanin guclu yapisiyla internetten e-posta adresleri cikartabilirsiniz. Program sayesinde internetten e-posta sorgulamasi yaparak, cikan sonuclar dogrultusunda e-postalari toplayabilirsiniz. Kullanici tanimli anahtar kelime ya da e-posta adresi girilmesiyle arama baslatilip, cikan sonuclar listelenir. (Eger guvenlik duvari programi kullaniyorsaniz, bu programin internete cikisina izin vermelisiniz).

Program birden fazla arama motoru (Hotmail, MSN, AOl gibi) icinde arama yaparak bunlarin veritabanini arastirip, belirlediginiz anahtar kelime ya da e-posta adreslerini bulmaya calisir. Ayrica herhangi bir kelime girerek genel arama yapabilirsiniz.

Kolay kullanimli yapisiyla ve basit ayarlamalar sayesinde kolay arama yapabilir ve cikan sonuclari depolayabilir. Ayrica bulunan sonuclara sag-tusla tikladiginizda sonucun kaynagi olan arama motoruna ulasir ve ayrica 'Send Mail' ile posta istemciniz uzerinden e-posta yollayabilirsiniz.

Arama seceneklerinden derin arama, bir sayfada gosterilecek sorgu sayfasi gibi ayarlamalari duzenleyebilir ve vekil sunucu ayarlamasi yapabilirsiniz.

Ozellikler # Google, MSN, AOL, AskJeeves, Mamma, HotBot, Lycos, Netscape arama motorlarinda arama yapabilir. # Girmis oldugunuz herhangi bir kelimeyi genis ag icinde arama yapabilir. # Arama motorlari icinde, haber gruplarinda, web dizinlerinde arama yapabilir. # Coklu is gorme yoluyla ayni anda 500'e kadar e-posta cikartmasi yapabilir. # Es/benzer e-posta adreslerini kaldirabilir. # Arama duzeni icin cesitli ayarlar kurulabilir. # Kolay kullanimli arayuz.

Kisitlama # Cikan sonuclar kaydedilemez. # 9 kullanim/ya da gun.

Programin tam islevli lisansli fiyati ise 59.95$'dir.


Program Yapımcısı: Emailsmartz
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 1.01
İndirme Boyutu: 4.73 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1327

E-mail Tarantula 1.01 İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi