Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Internet > GoldTach Personal Firewall 3.3
GoldTach Personal Firewall 3.3
GoldTach personal firewall (kisisel guvenlik duvari) kucuk boyutlu, kullanimi kolay, az kaynak tuketimli ve guclu bir guvenlik duvari programidir. Program sadece guvenlik duvari yaninda, internet sayfa suzmesi, kayit kutugu korumasi, baslangic yonetimi, IE tamirci gibi ozelliklere de sahiptir.

Program IP paket kontrolu de saglar. Bu sayede belli protokollere gore IP paket kurallari olusturabilirsiniz. Protokol, adres, port ve diger bilgileri girebilirsiniz. Internete cikan programlarinizi gorebilir veya istemediginiz programlarin internete cikisini engelleyebilirsiniz. Ayrica e-posta korumasi sayesinde eklentili dosya taramasi yapar. Programin icinde yer alan 'Skin/Kabuk'lar sayesinde programin gorunumunu degistirebilirsiniz. Ayrica programin kendi sitesinden yeni kabuklar da indirebilirsiniz.

[Programin kurulumunu yaptiktan sonra programin calisabilmesi icin bilgisayari yeniden baslatmalisiniz.]

Programi calistirdiginizda sol kisimda 3 ayar durumu goreceksiniz: 'Net durumu', 'Ayarlar' ve 'Araclar'.

Net Durumu: Bu kisimda port akis islemi, net izleme, engellenen IP paketleri, uygulama gunlugu ve islem gunlugu alt birimlerine ulasabilirsiniz. # Port akis islemi: O anda calisan programlarin kullandigi portlari gorebilirsiniz. (+) ya tikladiginizda baglantilar agac yapi icinde acilir ve TCP/UDP, uzak/yerel, alinan/gonderilen bayt durumlarina bakabilirsiniz. # Net izle: Bu pencerede ise, ust kisimda yer alan baglanti simgelerinden 'Net izlemeyi baslat' a tikladigiizda o an baglanilan yerler hakkinda teknik bilgiye erisebilirsiniz. Yerel IP adresi, uzak IP adresi, yerel port, uzak port, uzak IP adres, IP protokolu, boyut, icerik, tarih ve buna benzer bilgileri goruntuleyebilir, ekleyebilir, kaldirabilirsiniz. # Engellenen IP paketleri: Engellenen paket islemleri hakkinda bilgi gosterir. # Uygulama gunlugu: Internete baglanan ya da engellenen uygulamalar hakkinda bilgi verir. # Islem gunlugu: Programin calistirilmasi ve yaptigi islemleri gosteririr.

Ayarlar: Uygulama kurali, IP paket kurali, posta eklenti kurali, web sayfa suzme ve secenekler alt bolumlerine sahiptir. # Uygulama kurali: Internete bagli ya da baglanmaya calisan programlarin durumunu gosterir. Bu kisim icinden internete cikmasi gereken programlari da duzenleyebilir, ekleyebilir ve silebilirsiniz.

Programin 'Araclar' kismi kayitsiz kullanicilara kapalidir. O bolume sadece kayitli kullanicilar erisebilir.

Ozellikleri # Gecen her IP paketini arayuz icinde kesintisiz olarak denetler ve kontrol eder. # IP paket kontrolu. # Uygulama erisim kontrolu. # Alinan e-posta korumasi. # Web sayfa icerik suzmesi: Kendinden acilabilir reklam pencereleri, cerezlerin (tanimlama bilgileri) yazilmasi, Windows Host servis scriptleri, web sayfa icinde olusturulan scriptler, VBScript, JavaScriptler, gomulu nesneler ve Java appletleri engelleyebilir. # Detayli internet baglanti gorunumu. # Islem yonetimi. # Net izleme yoluyla baglanilan yol, adres, port, IP gibi bilgilere erisilebilir. # Parola koruma. # 3 cesit koruma duzeyi: Normal, kati, ozel # Coklu dil destegi.

Not: Bu ve buna benzer guvenlik programlarin kurulumu yapildiktan sonra arka planda calisan diger uygulamalarin hem calisabilmesi ve hem de internete cikabilmesi icin onay ister. Bu yuzden ilk calistirildiginda ya da daha sonra bazi calisan ve calistirilmasi gereken programlar icin onay vermelisiniz.


Program Yapımcısı: Matinsoft Inc
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 3.3
İndirme Boyutu: 1.23 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1283

GoldTach Personal Firewall 3.3 İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi