Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Ofis Aile > Cari Hesap 2.5 2.5 Kisitli
Cari Hesap 2.5 2.5 Kisitli
Cari hesap programi musterileriniz ve satici firmalarinizin borc ve alacak takibini yapabilmeniz icin gelistirilmis son derece kullanisli, pratik bir programdir. Bu programla musterilerinizin, satici firmalarinizin bilgilerine arama, filtreleme secenekleri ile kolaylikla ulasabilirsiniz. Cari hesaplari kisitlayabilir, borc alacak limitlerini belirleyebilirsiniz.

Cari Hesap Nedir? Ticaret Kanunu'nun 87. maddesine gore, iki kimsenin para, mal, hizmet ve diger hususlardan dolayi birbirlerindeki alacaklarini ayri ayri istemekten karsilikli olarak vazgecip, bunlari kalem kalem zimmet ve matlup sekline cevirerek hesabin kesilmesinden cikacak bakiyeyi isteyebileceklerine dair bulunan mukaveleye cari hesap denir.

Cari hesabin olabilmesi icin en az iki taraf arasinda alacak ve borc doguran para, hizmet ve mal degisimi bulunmasi ve taraflarin karsilikli olarak bu cesitli islemlerden dogan borc ve alacaklarini bagimsiz bir bicimde odeme ve tahsil talebinden sozlesmede belirtilen sureye kadar vazgecmis olmalari gerekir. Takasi mumkun olmayan alacaklar, belirli bir sebeple sarfedilmek veya ayrica emre amade tutulmak uzere teslim olunan para ve mallardan dogan alacaklar ile onceden mevcut olan alacaklar cari hesaba gecirilemez.

Hesap devresinin uzunlugu sozlesme yoksa teamul ile belirlenir. Bu da yoksa takvim yili dikkate alinir. Devre sonunda hesap kapatilir ve cikan bakiye tespit edilir. Bu bakiyeyi tespit eden cetvel karsi tarafa gonderilir. Karsi taraf aldigi tarihten itibaren bir ay icinde noterce taahhutlu mektup veya telgrafla itiraz etmezse kabul etmis sayilir. Odeme ancak cari hesap sozlesmesinin sonunda istenebilir.


Program Yapımcısı: http://www.firmatik.com/
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 2.5 Kisitli
İndirme Boyutu: 1.85 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1310

Cari Hesap 2.5 2.5 Kisitli İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi