Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Ofis Aile > T-Bank 3.2.3 3.2.3 kisitlamali
T-Bank 3.2.3 3.2.3 kisitlamali
Teknik Servis hizmeti veren firmalar icin gelistirilmis olan TBank ile musteri ya da bayilerinizden gelen arizali urunlerin takibini yapabilirsiniz.

Bilgi paylasimina olanak saglayan TBank ag ortaminda birden fazla kullanici tarafindan rahatlikla kullanilabilen bir yazilimdir.

TBank Ne ise yarar?

Arizali cihazlari takip etmek amaciyla tasarlanmistir. Dogrudan veya bayi yolu ile gelen firma ve sahislara ait arizali cihazlari takip edebilirsiniz. TBank'i teknik servis takip bolumunde kullanabilirsiniz.

Kimler Kullanmali?

Cihaz bakimi ve onarimini yapan, teknik servise sahip isletmeler tarafindan tercih edilen bir yazilimdir. Kullanim icin bilgisayar bilgisi ve egitimi gerektirmeyen, herkesin kolayca kullanabilecegi bir yazilimdir.

Programin Genel Ozellikleri:

# Sinirsiz musteri girisi. # Sinirsiz bayi girisi. # Istenilen muterileri bayilerle iliskilendirme. # Arizali Cihaz giris takibi. # Arizali Cihaz cikis takibi. # Butun basliklara gore hizli ve gelismis arama ozelligi # Raporlar. # Yedekleme. # Windows 98/ME/2000 ve XP uzerinde calisabilme. # Kolay kurulum ve kullanim. # Ucretsiz ve limitsiz teknik destek.

Not:Programin tam surumunu kullanmak icin 75 Ytl odemeniz gerekmektedir. Lisansini satin alabilmeniz icin ureticisi ile irtibata gecebilirsiniz.


Program Yapımcısı: Siber yazilim
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 3.2.3 kisitlamali
İndirme Boyutu: 2.49 mb Kb
İndiren Sayısı: 1280

T-Bank 3.2.3 3.2.3 kisitlamali İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi