Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Ofis Aile > Web Sinav Sistemi WSS 1.0 1.0 ucretsiz
Web Sinav Sistemi WSS 1.0 1.0 ucretsiz
Bu program yardimiyla ogrencilerinizi internet uzerinden veya yerel agda asagdaki sunucu ayarlarini yaprak es anli sinav yapabilir ve sonuclari aninda degerlendirebilirsiniz. InnDireceginiz paket icerisinde soru girisinizi saglayacak uygulama yazilimi ve girilen sorulari derleyen yazilim mevcuttur. Yazilim ASP, JavaScrip kullanilarak gelistirilmistir. Sorular MS Access veri tabaninda tutulmaktadir. Sorular metinsel veya metin resim karisimi olabilir. Istenildigi kadar grup ve gruplara bagli soru girilebilir. Gruplar sifrelenebilir, gizlenebilir. Soru girilen program acik iken sonucu yonlu asp dosyasini calistirmayiniz. Ikisinin ayni anda calismasi istisna yaratmaktadir.

WSS(Web Sinav Sistemi) uygulamasini yerel agda kullanima acacaksaniz sunucu konumundaki bilgisayarda IIS bileseninin kurulu olmasi gerekir.

ISS Nasil Kurulur? Baslat > Denetim Masasi > Program Ekle veya Kaldir > Windows Bilesenlerini Ekle/Kaldir

Bilesen listesi karsiniza gelecektir. Bilesen Listesinden Internet Information Services(IIS) onayi onaylanmamis olabilir. Onay uzerine tiklayiniz. Onay yine tam olarak onaylanmayacaktir. Bilesen formunun sag altinda bulunan Ayrintilar komutuna tiklayip detaylara geciniz. Detaylardan FrontPage 2000 Server Extensions secenegini ayrica onaylayiniz ( diger onaylanmamis onaylari onaylamaniza gerek yok. Onayli olanlari aynen birakiniz) ve tamam’a tiklayip islemi onaylayiniz. Ve Ileri komutu ile sectigimiz bilesenlerin kurulmasini saglayiniz. Bu kurulum esnasinda Windows XP Kurulum cd ’si istenebilir.

WSS´in sunucu konumundaki bilgisayarlar disindaki diger bilgisayarlardan erisimi icin guvenlik duvarinda ayar yapmak gerekiyor.

Baslat > Denetim Masasi > Windows Guvenlik Duvari > Gelismis Sekmesi > Ag Baglantisi Ayarlari bolumundeki Ayarlar komutuna tiklayiniz. Hizmetler basligi altindaki listeden Web Sunucusu (HTTP) secenegini onaylayiniz ve formlari Tamam ile onaylayiniz.

Masa ustunde bilgisayarim simgesine sag tiklayip yonet bolumune giriniz. IIS > Web sitesi > Varsayilan Web Sitesi > wss ‘ e sag tiklayip ozelliklerine giriniz. Acilan formda OLUSTUR komutuna tiklayiniz. Sonra Belgeler sekmesine geciniz. Listede bulunan Default.htm, Default.asp gibi isimleri listeden siliniz. ( tiklayip sol bolumdeki Kaldir komutu ile ) tumunu sildikten sonra Ekle komutuna tiklayip wss.asp bilgisini giriniz ve islemi onaylayiniz. Ve ozellikler formunu da tamam ile onaylayiniz. Wss’ e yine sag tiklayiniz ve Tum Gorevler menusu altindaki Server Extensions’u yapilandir komutuna tiklayiniz ve sihirbaza sonuna kadar ileri diyiniz ve islemi bitiriniz. Bu asamadan sonra wss yerel agda kullanima acilmis oluyor. Sistemi internetten de calistirabilirsiniz. Wss dosyalarini internet sitenize ftp araciligi ile kopyalamaniz yeterli.

BDE: BDE Veri Tabani Uygulamalarinin calismasi icin gerekli alt yapiyi hazirlayan sistem dosyalarini barindirir. Mevcut sisteme kurulmasi zorunludur. Daha onceden inndirmis oldugunuz veri tabani uygulamalari icin kurmussaniz tekrardan kurmaniza gerek yok. Windows'u silip tekrar kurmaniz durumunda Sistem Kurulumunu tekrar kurmaniz gerekir.


Program Yapımcısı: http://www.datakent.com/
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 1.0 ucretsiz
İndirme Boyutu: 697 Kb Kb
İndiren Sayısı: 1323

Web Sinav Sistemi WSS 1.0 1.0 ucretsiz İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi