Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Oyunlar > Sayi Dizmece 1.0 1.0 Ucretsiz
Sayi Dizmece 1.0 1.0 Ucretsiz
Klasik bir oyun olan Sayi Dizmece, zekâ oyunudur. 24 rakam karisik olarak ayri ayri karelere dagitilmis olarak oyun baslar. Bu rakamlari sirasiyla, 1'den baslayarak 24'e kadar dizmelisiniz. Yaptiginiz hamle sayisi ve oynadiginiz sureyi her zaman gorebilirsiniz. Bir de skor listesi var. Bu listeye, ancak oyunu bitirirseniz eklenebilirsiniz.
Sayilari yurutebilmek icin, bos olan kutucugun sag, sol, asagi veya yukarisindaki herhangi bir sayiya tiklamaniz gerekir. Her yaptiginiz hamle, kazandiginiz puan ve oyuna basladiginiz sure durum cubugunda gosterilmektedir. Eger yaptiginiz hamle 1000, puaniniz 0 ve zaman 15 dakika gibi degerlere ulasirsa, oyunu kaybedersiniz. Sayilari sirasiyla 1'den 24'e kadar dizerseniz oyunu bitirirsiniz. Ayrica skor listesine de eklenme sansiniz vardir. Sayi Dizmece oyununu oynarken; F1 tusuna basarsaniz, oyunun nasil oynanildigi hakkinda bilgi alirsiniz. F2 tusuna basarsaniz, program hakkinda bilgi alirsiniz. F3 tusuna basarsaniz, oyunu yeniden baslatirsiniz. F4 tusuna basarsaniz, istatistikleri gorursunuz. F5 tusuna basarsaniz, Skor Listesini gorursunuz. Alt+F4 tuslarina basarsaniz, Oyundan cikarsiniz.


Program Yapımcısı: http://www.tr-soft.net/
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 1.0 Ucretsiz
İndirme Boyutu: 682 Kb Kb
İndiren Sayısı: 1332

Sayi Dizmece 1.0 1.0 Ucretsiz İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi