Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Ses Video Duzenleme > GoldWave 5.20 5.20 Kisitli
GoldWave 5.20 5.20 Kisitli
GoldWave profesyonel bir dijital ses duzenleme yazilimidir. Yazilimi kullanarak ses dosyalarini oynatabilir, yeniden olusturabilir, duzenleyebilir, kaydedebilir, analiz edebilir, yeniden yapilandirabilir veya zenginlestirebilirsiniz.

Yazilimin Genel Ozellikleri Bir oturumda birden fazla dosya ile calisabilmek icin 'Coklu Dokuman Arayuzu'ne sahiptir. Cok buyuk boyutlu dosyalari duzenleyebilme: 4GB ve daha buyuk boyutlu dosyalari (yalnizca NTFS). Yapilandirilabilir sistem bellegi ve sabit surucu duzenlemeleri. Yuksek kalite: 24 bit, 192kHz Gercek-zamanli gorsellik: cubuk grafik, dalga sekil grafigi, duzey grafigi... Hizli duzenleme: kes, kopyala, yapistir... Coklu geril alma islem duzeyleri. Onceden goruntuleme ve ayarlama efektleri. Ses onarma suzgecleri: gurultu indirgeme, Desteklenen dosya bicimleri: WAV, MP3, OGG, AiFF, AU, VOX, MAT, SND, VOC, RAW cift verileri, metin versi ve daha fazlasi DirectX ses eklentilerine destek. Efekt dizilerini duzenleyebilme. Ses CD'si Okuyucu Toplu islem ve donusturme yapabilme. Dosya parcalama ozellikleri, kesim noktalarini surukleyip-yapistirma ve otomatik kesim yapabilme. Fare ile dogrudan ses dalgalarini duzenleyebilme. Uyarlanabilir ara. cubuklari. Uyarlanabilir dalga renklendirmeleri. Duzgun, dost canlisi, kolay kullanimli kullanici arayuzu. Birkac dahili ulasilabilirlik ozelligi ve klavye kisa yollari. Mukemmel deger. Yazilimin Bu Surumundeki Degisiklikler CD okuyucu icin cikarma butonu eklendi. Yardim dosyasi Windows Vista uyumlu hale getirilerek guncellendi. Dosya birlestirme ve toplu islemler icin M3U destegi getirildi. Bazi duzeltmeler ve gelistirmeler yapildi.

NoT 1: Yazilimi Windows ME/2000 isletim sistemlerinde kullanmak isteyenler DirectX 8 veya daha guncel bir surumunu sistemlerine yuklemis olmalilardir.

NoT 2: Yazilimin demo surumunde bir oturumda 150 ve toplamda 200 komut kullanabilme siniri bulunmaktadir. Yazilimi herhangi bir kisitlama olmasizin kullanabilmeniz icin 45 dolar odeyerek satin almaniz gerekmektedir.


Program Yapımcısı: http://www.goldwave.com/
Program Lisanı: Ingilizce
Versiyonu: 5.20 Kisitli
İndirme Boyutu: 2.39 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1317

GoldWave 5.20 5.20 Kisitli İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi