Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Ses Video Duzenleme > Vista Codec Package 4.3.7 ucretsiz
Vista Codec Package 4.3.7 ucretsiz
Vista Codec Package, adindan da anlasilabilecegi uzere, Windows Vista isletim sistemi icin ozel olarak hazirlanmis bir ses-video cozucu paketidir. Cozuculer, bilgisayar ortaminda farkli dosya bicimlerine sahip olan ses ve video dosyalarinin oynatilabilmesi icin gerekli olan ek sistem dosyalaridir. Microsoft tarafindan Windows Vista isletim sisteminin yayinlanmasi ile cozucu paketlerine sahip olan bircok yazilim ureticisi, cozucu paketlerini Vista ile uyumlu hale getirmek durumunda kalmistir. Bu yazilim ise temel yapilandirmasini Windows Vista isletim sisteminde gereksinim duyulan ses ve video cozuculerini baz alarak olusturdugundan Vista icin ozellestirilmis oldugu rahatlikla soylenebilir.

Windows Vista isletim sistemini kullanmaya baslayanlar bu cozucu paketini sistemlerine yukleyerek hicbir sikinti yasamadan tum ses ve video dosyalarini calistirabilirler. Cozucu paketinin icerisinde herhangi bir medya oynatici bulunmamaktadir. Paketin asil islevi sisteminizde kurulu olan medya oynatici yazilimlari ile (ornegin; Windows Media Player) sorun yasamadan tum medya dosyalarini oynatabilmektir. En cok kullanilmakta olan ses ve video bicimlerini baska hicbir cozucu paketine gereksinim duymadan acabilmenizi saglayan yazilimin en onemli ozelliklerinden birisi de tumuyle ucretsiz bicimde sunulmasidir. Yazilimin kapsamindaki bilesenler asagida ayrintili bicimde sunulacaktir.

Yazilimin Sahip Oldugu Cozuculer, Filtreler ve Diger Araclar # AC3filter # Dscaler # FFDshow # Gabest Bilesenleri # Haali # Quick Time # Real Media # DirectShow_Enum # Hizlandirma Araclari # Softella_FM # Gspot # XViD

Onemli Uyari : Yazilimin ureticisi tarafindan yapilan uyariya gore; yazilimini herhangi bir sorun yasamadan kullanabilmeniz icin, sisteminize yuklemeden once, daha once sisteminize kurdugunuz diger cozucu paketlerini kaldirmaniz gerekmektedir.


Program Yapımcısı: Shark007
Program Lisanı: Ingilizce
Versiyonu: 4.3.7 ucretsiz
İndirme Boyutu: 20.9 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1309

Vista Codec Package 4.3.7 ucretsiz İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi