Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Web Dizayn > Flash Slideshow Generator 2.1.4 2.1.4 demo
Flash Slideshow Generator 2.1.4 2.1.4 demo
Web sayfanizda ya da bilgisayarinizda resimlerden olusan ve 150 efektle suslendirilmis bir sunum hazirlamak ister misiniz? Eger web siteniz varsa, sayfanizi ziyaret eden ziyaretcileri etkilemek veya sitenizde bulunan urunleri daha iyi sunmak icin Flash sunumlar hazirlayabilirsiniz.

Flash Slideshow Generator, flash sunum gosterisi yapan bir programdir. Kullanmak icin flash ya da programcilik bilmeye de gerek yoktur. Resimleri secip, begendiginiz efektleri (isterseniz muzikte ekleyebilirsiniz) secip, birkac dakika icinde etkileyici sunumlar hazirlayabilirsiniz.

6 adimda hizli ve kolay bir sekilde Macromedia Flash dosya (SWF) olusturabilirsiniz: # 1.adimda: JPEG, GIF ya da BMP resim bicimlerinden olusacak resim ya da resimler secin. # 2.adimda: 3 tur efekt ekleme biciminden birini secin. (Tumu icin ayni, her biri icin farkli ya da rastgele efekt secimi). # 3.adimda: 150 kaliteli efekt iceren pencereden efektler secin. # 4.adimda: Otomatik ya da tiklamayla calisma sekli secin. # 5.adimda: Oynatma suresi kurulabilir. # 6.adimda: Diger secenekler: Flash boyutu, arkaplan muzigi, sikistirma gibi.

Ve hepsinin sonunda dosyaniz hazirlanir. Dosya 3 tarzda hazirlanir ve istege bagli olarak imler kaldirilabilir: Macromedia Flash dosya (SWF), HTML kod (HTML), bagimsiz calisabilen dosya (EXE)

Ozellikler # GIF, JPEG, BMP resimleri destekler. # 150 kaliteli gecis efekti kurulabilir. # MP3 ve WAV dosya eklenebilir. # Otomatik ve tiklama tarz secilebilir. # Flash dosyalari sikistirip daha kucuk olarak uretebilir. # 3 tur efekt kurulabilir. # Gosterim suresi ayarlanabilir. # Resimler duzenlenebilir. # Sunum yapilmadan once gosterilebilir. # Kolay bir sekilde HTML kodlarini kopyalayip web sayfaniza yapistirabilirsiniz. Bu sayede daha etkilesimli ve buyuleyici web sayfalar olusturabilirsiniz.

Kisitlama Program, deneme surumde cikti calismalara kendi adini ekler (filigran).

Tam islevli lisansli fiyati ise 49.95$'dir.


Program Yapımcısı: EasePhoto
Program Lisanı: Ingilizce
Versiyonu: 2.1.4 demo
İndirme Boyutu: 2.97 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1339

Flash Slideshow Generator 2.1.4 2.1.4 demo İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi