Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Web Dizayn > Search Engine Builder Professional 2.41 demo
Search Engine Builder Professional 2.41 demo
Web sitenizi ziyaret eden bircok ziyaretci genellikle belirli bir bilgiyi arar. Ziyaretcilerin istedikleri bilgileri bulmasi uzun zaman alirsa bu, onlarin bir kisminin siteyi terk etmesine yol acabilir. Site icinde hizli bilgi arama ve sonuca ulasma ziyaretci acisindan memnuniyet, site sahibi acisindan da ziyaretcinin daha fazla sitede kalmasina yol acabilir.

Search Engine Builder Professional site ici arama motoru olusturmaya yardimci olan programdir. Bu site ici arama motoru sayesinde ziyaretciler site icindeki istedikleri ya da aradiklari bilgiye daha hizli ulasabilirler. Tum web sitesini hizli bir sekilde indeksleyerek arama motoru icin derleme yapar.

Web sitenizde arama yapmak icin gelen ziyaretci icin pratiklik, hem de zamandan tasarruf saglamis olur. Arama motoru tasarimini basit ve gelismis olarak da duzenleyebilirsiniz. Birden fazla siteniz varsa siteniz icin ozel sablonlar yoluyla arama motoru yapabilirsiniz. Programin ana penceresinde yer alan 'Dosyalar' bolumunden, 'Website' ya da 'Klasor' secerek indeksleme islemini baslatabilirsiniz. Indeksleme bitirildikten sonra arac cubugundaki 'Yap' butonuna tiklayip arama motoru olusturabilirsiniz. Program, web siteniz icin urettigi dosyalari belirli bir klasor icinde toplar. Programin genis ayarlama yapisiyla cesitli detayli bilgileri onaylayabilir ya da olmamasini saglayabilirsiniz. Programin icinde bir FTP istemcisi de vardir. Bu sayede cikan dosyalari web sitenize FTP istemcinize gerekli bilgileri girdikten sonra yollayabilirsiniz. Bu cikti dosyalarini FTP istemcisi haricinde baska yollarla da gonderebilirsiniz. Bu dosyalarin calisabilmesi icin web sitenizin kok (root) klasorune koyabilirsiniz. Ozellikleri # Sitenizi ziyaret eden misafirler hizli ve kolay bir sekilde arama islemi yapabilir. # Basit ve gelismis yapida arama motoru kutusu yapabilirsiniz. # Sablonlar sayesinde fonksiyonel arama motoru olusturabilirsiniz. # Arama sonuclarini belirginlestirmek icin renk, tarz, yazi tipi gibi araclari duzenleyebilirsiniz. # Coklu web siteleriyle calisabilirsiniz. # PDF, DOC, XLS, PPT, RTF, TXT ve diger dosya turlerini arar ve indekslemeyi saglar. # Yerel ve CD-ROM'daki dosyalari arastirmak icin bir arama motoru yapabilirsiniz. # Pro. surum binlerce genis site arama ve milyonlarca sayfa indekslemeyi saglar. # Pro. surum ASP, PHP/MYSQL, Java Script olarak script (kod) uretebilir. # Kayitli kulanicilar icin ucretsiz guncelleme ve teknik destek. # Projelerinizi yedekleyebilirsiniz. # Yapilan arama motorunu cevrimdisi olarak web tarayicinizda gorebilirsiniz. # Vekil sunucu destegi mevcut. # Coklu dil destegi. Kisitlama Programin bu deneme surumunde bir web sitesi icin sadece 20 sayfa indekslemesi yapilabilir.


Program Yapımcısı: http://www.aleadsoft.com/
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 2.41 demo
İndirme Boyutu: 1.54 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1337

Search Engine Builder Professional 2.41 demo İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi