Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Internet > Email Generator 1.01
Email Generator 1.01
Email Generator, dogrudan posta sunucularindan e-posta adresi uretme ve bulma programidir. Program e-posta kimlik bilgileri uretip, dogrulama icin sunucuya gonderir. Ozel bir SMTP sunucuyla baglanir ve listedeki e-posta adreslerinin gecerliligini sorgular. Program ileti gondermez. Sadece e-posta adreslerinin gecerli olup olmadigini sunucuya bildirir.

Bu yazilim sayesinde iyi bilinen e-posta sunucularinin bircogundan e-posta adresi alabilir ve ayrica tuketici adres indeksi olusturmak icin de kullanabilirsiniz. Hotmail, AOL, Yahoo gibi bilinen e-posta sunucularindan sorgulama yapabilir.

Email Generator ile urun tanitimlari icin cesitli adreslere pazarlama ya da reklam amacli gonderilecek e-posta listeleri olusturulabilir.

Programin arayuzu ve kullanimi basit oldugundan ve karmasik ayarlama durumu icermemesi sayesinde kolay kullanim saglar. Basit bir sekilde posta sunucu adresleri secip (Hotmail, Yahoo gibi) daha sonra e-posta uzunlugunu da belirttikten sonra arama yapabilirsiniz. (Eger guvenlik duvari programi kullaniyorsaniz, programin internete cikisina izin vermelisiniz).

Ardindan yazmis oldugunuz anahtar kelimeler dogrultusunda e-posta adresleri uretilmeye baslanir. Program penceresinde kuyruktaki e-postalar, gecerli e-postalar gibi sonuclar gosterilir.

Ozellikler # Dogrudan, bilinen SMTP sunucularindan uretir ve gecerli e-posta adreslerini dogrular. # Coklu is yapma ozelligi sayesinde ayni anda arama yapabilir. # Sonuclari duz metin dosyasina gonderebilir. # Profesyonel kullanici arabirimi. # Kolay kullanim, kolay kurulum. # Hotmail, MSN, Yahoo, AOL, Sify'de arama yapabilir. # Yerel bilgisayarinizin DNS sunucularini otomatik bulur.

Kisitlama: # Her defasinda 10.000'den fazla arama yapmaz. # Arama sonuclari kaydedilmez. # 9 kullanim ya da gun.

Programin tam islevli lisansli fiyati ise 49.95$'dir.


Program Yapımcısı: Emailsmartz
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 1.01
İndirme Boyutu: 4.72 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1307

Email Generator 1.01 İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi