Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Internet > Email Spider 1.01
Email Spider 1.01
E-mail Spider, hizli ve kolay bir sekilde internetten e-posta adresi cikarmaya yarayan profesyonel bir uygulamadir. Bu yazilimla belirtilen web sitelerinden kolayca e-postalar cikartilabilir. Web siteleri kategorilere ayrilarak belli dizin icinde adres indekslemesi yapilabilir.

Program sayesinde e-posta adresi cikarmak oldukca kolaydir. Web site adresini yazdiktan sonra "Search" butonuna basarak arama islemini baslatabilirsiniz. (Eger guvenlik duvari programi kullaniyorsaniz, programin internete cikisina izin vermelisiniz)

E-mail Spider sayesinde kampanyalariniz icin e-posta listesi olusturabilir ve cikan sonuclari kaydedebilirsiniz. Ayrica haber listeleri icin ya da toplu e-posta gonderimi icin de kullanabilirsiniz.

Ozellikler # Internetten herhangi bir adres aramasi yapabilir. # Haber gruplari, abone listeleri icin e-postalar cikartabilirsiniz. # Ayni anda 500 e-posta cikartabilir. # Dakika basina 100 e-posta aramasi yapabilir. # E-posta adresi olarak cikartir. # Benzer e-posta adreslerini kaldirabilir. # Cikan sonuclari metin dosyasina kaydedebilir. # Google, Lycos, Excite gibi arama motorlarinda arama yapabilir. # Kolay kullanimli arayuz.

Kisitlama # Cikan sonuclar kaydedilmez # 9 kullanim ya da gun.

Programin tam islevli lisansli fiyati ise 49.95$'dir.


Program Yapımcısı: Emailsmartz
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 1.01
İndirme Boyutu: 3.98 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1311

Email Spider 1.01 İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi