Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Ofis Aile > Ri-Mer Gelir-Gider-Kasa Takip 3.6 3.6 Kisitlamali
Ri-Mer Gelir-Gider-Kasa Takip 3.6 3.6 Kisitlamali
Her turlu isletmenin ve kisilerin cok rahatlikla kullanabilecegi gelir-gider-kasa takip programidir. Kendinizin belirleyecebilecegi kriterler dahilinde, istediginiz her turlu kriterde kayit imkani, tanimlanabilir gelir ve gider tanimlari, istediginiz tarihlere gelir veya gider girisleri, ayrintili raporlama secenekleri, istediginiz tarih ve saatte (dilerseniz muzik esliginde) mesajinizi hatirlatma gibi ozellikleri mevcuttur. Cok kolay ve kullanisli olmasi ile herkesin tercih edebilecegi bir program. Bircok isletmede memnuniyetle kullanilmaktadir..

3.5 Surumunun Degisiklikleri Guncelleme sistemine ekler yapilarak daha pratik hale getirildi. Hatirlatici artik program calismamasi halinde bile aktif olacak ve bilgisayar acilisinda aktif olma ozelligi gibi yenilikler eklendi.

3.3 Surumununun Degisiklikleri Yedekten geri yukleme ozelligi eklendi. Bu sayede onceden almis oldugunuz yedekleri listeleyebilir ve isterseniz geri yukleyebilirsiniz. Kasa durumu ekranindaki listeye yeni ozellikler eklendi. Liste uzerinde Excel mantigi islem yapabilme ozelligi eklendi. Programci iletisim paneli degistirildi. Bazi panellerin tasarimi degistirildi.

3.2 Surumununun Degisiklikleri Gelismis ajanda ve adres defteri eklendi. Kasa Durumundaki listeye Excel'e aktarma ozelligi eklendi. Raporlara bazi eklemeler yapildi.

Not: 20 kayitlik deneme suresi sona erdiginde programi satin almak isterseniz 100 YTL odemeniz gerekmektedir. Programi bir kez satin aldiktan sonra guncellemeler ucretsiz yapilacaktir.


Program Yapımcısı: http://www.rimerbilisim.com/
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 3.6 Kisitlamali
İndirme Boyutu: 11.7 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1298

Ri-Mer Gelir-Gider-Kasa Takip 3.6 3.6 Kisitlamali İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi