Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Ofis Aile > Telefon Defterim 1.0 1.0 ucretsiz
Telefon Defterim 1.0 1.0 ucretsiz
Programi herkes kullanabilir. Ucretsiz bir yazilimdir. Programla dostlarinizin adres, telefon, mail, fotograf gibi bilgilerini tutabilir, gerektiginde arama ozelligi ile aradiginiz dostun numaralarina ulasabilirsiniz. Ayrica program hem tum kayitli kisilerin, hem de istediginiz kisini raporlanmasina olanak vermektedir.

Editorun Aciklamasi:

Programin kullanimi ve ozelikleri: Programda kayit alani, kayit listesi ve arama alani bir de bilgi olmak uzere 3 ana menuden olusmaktadir. Kayit alani kisminda kaydedeceginiz kisinin ad, soyadi, sehir, ev-is-cep telefon numaralari ve e-posta bulunmaktadir. Ayrica ekleyeceginiz kisinin fotografini da koyabilirsiniz. Kayit listesi ve arama alani bolumunde ise kaydettiginiz kisiyi ismi ile bulabilirsiniz.

Bilgi bolumunde de asagidaki bilgiler verilmektedir. # Mouse’un sag klinigini kullanarak gerekli menulere ulasabilirsiniz. # Programda kayit sinirsizdir. # Kayitlari raporlarken tekil veya cogul olarak alabilirsiniz. # Program ucretsiz olup, dagitimi serbesttir.


Program Yapımcısı: Baloglu Yazilim
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 1.0 ucretsiz
İndirme Boyutu: 1.52 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1308

Telefon Defterim 1.0 1.0 ucretsiz İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi