Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Internet > WinHTTrack Website Copier 3.41.2 ucretsiz
WinHTTrack Website Copier 3.41.2 ucretsiz
Bu program internette gezdiginiz siteleri daha sonra internete bagli degilken izleyebilmeniz icin yapilmis olup cok fazla ozellik icerir.

Internette saatlerce zaman ayirmak zorunda kaldiginiz siteleri cok kisa bir sure icerisinde ozel sikistirma formatiyla ve cok hizli olarak indirir ve daha sonra ayni internette geziyormuscasina sayfalar arasinda gezebilirsiniz.

Bu programi benzerlerinden ayiran ozellik diger benzerlerinde klasor ve dosyalar arasinda gezmek yerine html formatinda gezme ozelligi.

Programi kullanmaya basladiginizda Ayarlar bolumunde cok kolay anlasilabilen linklerin (baglantilarin) duzgun secilmesi yani gereksiz olabilen (EXE-ZIP-RAR-PDF)gibi formatlarin innDirme islemine dahil edilmemesi innDirme isleminizi daha da kolaylastiracaktir.

Program ucretsiz olup Turkce dil destegine de sahiptir. Sitesinde Unix versiyonlari ve programin acik kodu da bulunmaktadir.


Program Yapımcısı: Xavier Roche
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 3.41.2 ucretsiz
İndirme Boyutu: 3.32 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1313

WinHTTrack Website Copier 3.41.2 ucretsiz İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi