Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
Anasayfa > Ofis Aile > Ri-Mer Otelci 2.6 2.6 Kisitlamali
Ri-Mer Otelci 2.6 2.6 Kisitlamali
Otel, pansiyon ve benzeri isletmeler icin yapilmis basarili bir yazilimdir. Kullanimi son derece kolay ve pratik olmasi kullaniciyi sikmamaktadir. Icerisinde E.G.M Kimlik Bildirim Sistemini de barindirmaktadir. Istenildigi takdirde cevrimici rezervasyon imkani da saglanmaktadir. Bu fiyata kacmaz bir cozum!

Ureticiden: Ozellikler Gelismis musteri kimlik bilgileri kayit islemleri. Hizli, pratik bir sekilde musteri giris ve cikis islemleri yapabilme kolayligi. Kolay arama ve suzme ozellikleri. En son Emniyet Genel Mudurlugu standartlarinda .xml kimlik bildirim raporu hazirlama secenekleri. Musteri harcamalarini musteriler uzerine kaydedebilme, istenildigi zaman musteri hesabini gorebilme ve islemler yapabilme. Musteri cikisinda gun sayisi hesaplama ve musteri borc hesaplama sistemi, istenildigi takdirde de fatura hazirlama ekranina aktarabilme ozelligi. Pratik ve kullanisli fatura hazirlama islemleri. Ister musteri cikis islemleri sirasinda fatura hazirlayin, isterseniz manuel olarak istediginiz bir zamanda fatura hazirlayin. Hazirlanan faturalardan cesitli raporlar alabilme ozelligi ve fatura tasarimi sayesinde her turlu faturaya yazma ozelligi de kullanisli ozelliklerinden biridir. Pratik ve kullanisli rezervasyon kayit ve listeleme islemleri. Gelismis oda islemleri ile oda ozelliklerinden fiyatina kadar cesitli kayit girme secenekleri. Istenildigi zaman oda durumlarini (kalan veya rezervasyon yapanlari) ayni anda gorebilme. Kapsamli gelir raporlari, musteri harcamalari gelirleri ve oda gelirlerini tarih bazinda ve harcama turu bazinda raporlayabilme. Musteri ozel gunlerini(dogum gunu, evlilik yildonumu) hatirlatma ozelligi. Hatirlatma sistemi, istediginiz tarih ve saatte yazacaginiz mesajlar, belirleyeceginiz muzik dosyalari(mp3, wav, midi vs.) dahilinde hatirlatmalar yazabilirsiniz.. Ve daha bircok guzel kullanisli ozellik... Bu fiyata kacmaz bir cozum. 2.6 Surumuyle Gelen Yenilikler: Kalan musterinin oda degisim ve hesaplarinin aktarilmasi. Yeni surum kontrol ve online guncelleme sistemi eklendi. Cikis yapmis musterinin konaklama suresindeki harcamalarini gorebilme. Raporlara ekleme yapildi. Ve daha guzel yenilikler... Not: 40 kullanimlik deneme suresi bittiginde programi satin almak isterseniz, 180 lira odemeniz gerekmektedir. Not 2: T.C Kimlik No sorgulama islemleri gayet saglik calismakta idi, ancak Bakanlik tarafindan servislerin kullanimi kaldirildigindan bu hizmet programdan kaldirilmistir. Ancak web tabanli kimlik sorgulama sitesi halen calismaktadir.


Program Yapımcısı: http://www.rimerbilisim.com/
Program Lisanı: Turkce
Versiyonu: 2.6 Kisitlamali
İndirme Boyutu: 12.6 Mb Kb
İndiren Sayısı: 1301

Ri-Mer Otelci 2.6 2.6 Kisitlamali İndir


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi